Mandfolk på MTB

Følg os også på vores Facebookgruppe

Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder
Kom og vær med !

Det sociale er i centrum, når vi ruller ud i skoven og på stierne omkring Skælskør. Er du til humor, røverhistorier og social samvær, samtidig med at du får frisk luft og motion, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig.

Uanset om du er i meget god eller virkelig dårlig form, så er der plads til dig hos Mandfolk på MTB. Vi kører som udgangspunkt sammen i én gruppe, men hvis vi er rigtig mange, deler vi måske op i grupper. Uanset om vi kører sammen eller i grupper, så er der A...LTID en gruppe til netop dit niveau!

Vi stræber på sigt på, at der både før og efter vores MTB-tur er der mulighed for hygge og kaffe på P pladsen. Vi vil opfordre til, at man prioriterer at støtte op omkring hyggen.

Kom som du er! Du behøver hverken dyr cykel, smart cykeltøj eller klik-sko. Det eneste der er vigtigt, er at du kommer og har hjelm på. Er du i tvivl om det mindste, så skriv her i gruppen

I denne Facebookgruppe kan du få information om Mandfolk på MTB – Eggeslevmagle SG&IF. Det er også her gruppens medlemmer kan dele information omkring planlagte og gennemførte ture. Vi kører første gang lørdag den 23. februar kl. 10.00, herefter hver tirsdag kl 17.30 og lørdag kl. 10.00 fra Eggeslevmaglehallen. Derudover er medlemmerne velkommen til at aftale ekstrature.

Husk, at vi altid kører med cykelhjelm.

Aktiviteter
Aftentour på MTB (Mandfolk på MTB)
17:30 - 18:30 tirsdag 29. sep
Eggeslevmaglehallen
Lørdagstur med MTB (Mandfolk på MTB)
9:30 - 11:00 lørdag 3. okt
Eggeslevmagle Skoles hal
Aftentour på MTB (Mandfolk på MTB)
17:30 - 18:30 tirsdag 6. okt
Eggeslevmaglehallen
Lørdagstur med MTB (Mandfolk på MTB)
9:30 - 11:00 lørdag 10. okt
Eggeslevmagle Skoles hal
Aftentour på MTB (Mandfolk på MTB)
17:30 - 18:30 tirsdag 13. okt
Eggeslevmaglehallen
Tekst
Der er ikke skrevet noget endnu
W1siziisijiwmtkvmdqvmdevd2z5chjmbnz6x3jla2xhbwuxlnbuzyjdxq?sha=ff806997586f7b72