Mandfolk på MTB

Følg os også på vores Facebookgruppe

Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder
Kom og vær med !

Det sociale er i centrum, når vi ruller ud i skoven og på stierne omkring Skælskør. Er du til humor, røverhistorier og social samvær, samtidig med at du får frisk luft og motion, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig.

Uanset om du er i meget god eller virkelig dårlig form, så er der plads til dig hos Mandfolk på MTB. Vi kører som udgangspunkt sammen i én gruppe, men hvis vi er rigtig mange, deler vi måske op i grupper. Uanset om vi kører sammen eller i grupper, så er der ALTID en gruppe til netop dit niveau!

Vi stræber på sigt på, at der både før og efter vores MTB-tur er der mulighed for hygge på P pladsen. Vi vil opfordre til, at man prioriterer at støtte op omkring hyggen.

Kom som du er! Du behøver hverken dyr cykel, smart cykeltøj eller klik-sko. Det eneste der er vigtigt, er at du kommer på en mountainbike og har hjelm på. Er du i tvivl om det mindste, så skriv gerne til os i Facebook gruppen https://www.facebook.com/group...

I Facebookgruppe kan du få information om Mandfolk på MTB – Eggeslevmagle SG&IF. Det er også her gruppens medlemmer kan dele information omkring planlagte og gennemførte ture. Vi kører hver lørdag kl. 9.30 og hver tirsdag kl 17.30 fra Eggeslevmaglehallens parkeringplads i Skælskør. 

Husk, at vi altid kører med cykelhjelm.

Aktiviteter
Taktikmøde vedr. hærvejsløbet 2023 (Mandfolk på MTB)
8:00 - 9:00 lørdag 29. apr
Løvsangervej, 5 4230 skælskør
Klubtur (Mandfolk på MTB)
lørdag 6. maj
Klubtur :  Den Brun-Ring🍩 og Slagelse Trailcenter (Mandfolk på MTB)
9:30 - 14:30 lørdag 6. maj
Byskovvej 20, 4200 Slagelse
Tilmelding  til sommerfest 🌞via. Chatten/ oplys  venligst antal deltagere  (Mandfolk på MTB)
lørdag 10. jun
🌞Sommer-fest 2023🌞 (Mandfolk på MTB)
lørdag 17. jun
Løvsangervej,  5  4230 skælskør
Tekst
Der er ikke skrevet noget endnu